• Wij zijn GMF

    Lieve, vrijwilliger beleidswerkgroep

    Samen gaan we voor beter

Bakkerij Aernoudt en Gents MilieuFront trakteren Sari en Marijn op 1 jaar gratis brood

11 februari 2022 at 1:02pm

Gentenaars Sari en Marijn gaan een leuk jaar tegemoet: in 2022 worden zij getrakteerd op 1 jaar gratis brood. Die prijs wonnen ze in een wedstrijd opgezet door milieuvereniging Gents MilieuFront en Bakkerij Aernoudt. Wie in december 2021 lid werd van GMF, die maakt kans om 1 jaar gratis brood te winnen. Sari en Marijn gingen met de krokante buit aan de haal.

Sari en Marijn kennen elkaar niet, maar ze werden elk een van de 2 winnaars die bij een wedstrijd van Gents MilieuFront (GMF) en Bakkerij Aernoudt 1 jaar gratis brood wonnen. Hoe ze die wedstrijd wonnen? Door in december 2021 lid te worden van GMF.

Ze wonen beiden in Gent, elk van hen gelukkig niet al te ver verwijderd van een vestiging van Bakkerij Aernoudt. Grappig detail: in december werden er maar liefst 189 (opnieuw) lid van GMF. Zowel Sari als Marijn werden voor de allereerste keer lid, en wisten niet eens van deze wedstrijd af. Maar daardoor zullen hun broodjes en taartjes.

“Een jaar gratis brood. De max! Dit is een goede aanwinst om de brunches met mijn vrienden te pimpen!” – winnares Sari

Een jaar gratis brood: hoe werkt dat?
Sari en Marijn zullen geen heel jaar alle rekken van de bakker kunnen plunderen. En ze hoeven ook heus niet alleen droge boterhammen te eten om van hun prijs te genieten. Bakkerij Aernoudt schenkt hen elk een broodkaart met daarop ‘broodkrediet’ ter waarde van 350 euro per broodkaart. Daarmee kunnen ze naar believen brood en taartjes kopen in de verschillende vestigingen van Bakkerij Aernoudt.

Ter info, de berekening: 1 fervente broodeter eet ongeveer 2,87 grote broden per week. Een doorsnee groot brood kost bij Bakkerij Aernoudt gemiddeld 2,30 euro. Een snelle berekening geeft dit: 2,87 x 2,30 x 52 weken = 343,24 euro, naar boven afgerond dus 350 euro. 2 personen ontvangen dus elk een kaart met daarop broodkrediet bij Bakkerij Aernoudt ter waarde van 350 euro! Als dat geen topprijs is zeg!

“Ik ben net papa geworden. Ideaal om de bewonderaars van onze dochter op taartjes te trakteren. Met dat GMF-lidmaatschap heb ik trouwens 3 keer gewonnen: naast gratis brood krijg ik korting op herbruikbare luiers bij Kiddybips en korting op bouwmaterialen bij Eurabo” – winnaar Marijn

Fotogalerij

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X