• Wij zijn GMF

    Guy, organisator en duizendpoot

    Via GMF de klimaat- en duurzaamheidsambities en -inspanningen van Gent continu proberen te verhogen en accelereren, YES!

Word lid van GMF in december en win 1 jaar gratis brood van Copain!

30 november 2022 at 1:00pm

GMF en de Gentse broodmakers van Copain slaan de handen in elkaar voor een lekkere eindejaarscampagne: wie tijdens de maand december 2022 lid wordt van GMF maakt kans op 1 jaar gratis brood! Wie nu lid wordt van GMF, blijft dat meteen tot eind december 2023. Lid worden doe je op 1-2-3 via onze website!

word nu lid knop

Wedstrijdreglement

Hoe neem je deel aan de wedstrijd & wie komt in aanmerking om te winnen?
Iedereen die lid wordt van GMF tussen 1 en 31 december maakt kans om 1 jaar gratis brood te eten, aangeboden door Copain. Lid worden van GMF doe je hier in een handomdraai door het domiciliëringsformulier op onze website in te vullen. Elk lid van GMF kiest zelf wat hij of zij voor een lidmaatschap betaalt per jaar, of per maand. Lid worden van GMF doe je al vanaf 5 euro! 

Een jaar gratis brood: hoe werkt dat?
Volgens een eigen, bescheiden GMF-onderzoek eet de gemiddelde Gentenaar zo’n 2 broden per persoon per week. Een lekker Copain-brood heb je al vanaf 3 euro. Dat geeft de volgende berekening: 2 x 3 x 52 weken = 312 euro. In de praktijk krijgt de winnaar 312 euro krediet bij een zelfgekozen vestiging van Copain, waarmee hij/zij ook andere dingen (bv. ontbijtkoeken) kan kiezen – tot het krediet helemaal is opgebruikt. Als dat geen topprijs is zeg!

Begin januari wordt de gelukkige winnaar geloot door een onschuldige kinderhand. Daarna contacteren Copain en GMF de winnaar om hun prijs feestelijk in ontvangst te nemen.

Waar vind je Copain? Doen alle vestigingen mee?
Copain heeft 2 vestigingen in groot Gent, + staat elke vrijdagnamiddag op de Moscoumarkt (Gentbrugge). Alle vestigingen nemen deel aan deze actie. De winnaar zet zijn of haar Copain-krediet in in een vestiging naar keuze (dus 1 van de 3 locaties).

Waar wacht je nog op!?
Word nu lid van GMF en ijver samen met zo’n 3.500 andere GMF’ers voor een duurzaam en groen Gent en omgeving!

word nu lid knop

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X