• Wij zijn GMF
    Rosalie, vrijwilliger activiteitenwerkgroep
    Enthousiaste stadsgenoten ontmoeten en samen de handen uit de mouwen steken voor een duurzamer Gent, dat geeft me energie.

rsz chris barbalis 103434 unsplashHeb je een hart voor het milieu en Gent? Wil je graag mee wegen op het Gentse milieubeleid?
Zin om mee te brainstormen over onze volgende beleidscampagne?
Dan ben jij een geknipte M/V/X voor onze beleidswerkgroep!

Hoeveel tijd? 1 keer per maand 2 uur samen komen, op een vaste avond. Je verdere engagement bepaal je zelf, naargelang je tijd en goesting. 

Taken? Je denkt actief mee op de beleidswerkgroep over welke milieuaspecten we anders willen zien in Gent, bedenkt en organiseert samen met andere vrijwilligers en ondersteuning van het secretariaat acties en campagnes, …  

Wat biedt GMF jou? Vrijwilligerswerk in een bruisende beweging, ondersteuning door secretariaat, ruimte om gekke ideeën te realiseren, concrete bijdrage aan een duurzaam Gent.  

Geïnteresseerd? Stuur ons vrijblijvend een e-mailtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., contacteer ons op 09 430 03 90  of spring eens binnen op kantoor (Dampoortstraat 81).  

 

Foto door Chris Barbalis. 

 

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid WordenX