• Wij zijn GMF
    Birgit, vrijwilliger activiteitenwerkgroep
    Ik wil meehelpen om van Gent een groene plek te maken waar stad en natuur samenkomen

Werk mee aan onze activiteiten!

Wil jij graag je steentje bijdragen aan het milieu en een positieve invloed hebben op het Gentse klimaat aan de hand van ludieke acties en toffe bijeenkomsten? Dan ben jij de milieustrijder die we zoeken!

We komen een keer per maand samen om activiteiten te plannen en voor te bereiden. Het belangrijkste uitgangspunt is dat we de activiteiten laagdrempelig en plezierig houden. Zo bereiken we een zo groot mogelijk publiek dat het Gents MilieuFront leert kennen. Enkele voorbeelden: Repair Cafés, milieuquiz, peukenactie, fietstochten, zwerfvuil-kanotochten, fietspaden schilderen,…. Soms mag het ook wat serieuzer en dan organiseren we bijvoorbeeld een debatavond, een studiereis, fietstellingen, enz. Heb je een fantastisch idee of een geweldige activiteit in mind? Stel gerust voor op onze activiteitenvergadering en wie weet zetten we dit evenement samen op poten! 

Interesse om deel uit te maken van de activiteiten-crew? Stuur een mail naar info[at]gentsmilieufront.be en wij nemen graag contact met je op.

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid WordenX