• Wij zijn GMF
    Marlies, vrijwilliger Frontaal
    Gentenaars inspireren om duurzamer te leven? Ik doe mee!

FRONTAALBEEST

Ben jij een geboren coördinator die te allen tijde goed het overzicht bewaart? Hou je ervan om tegen deadlines te vechten, maar nog meer om anderen te motiveren dat ook te doen? Ben je een stipt persoon die graag aan het roer staat, maar ook kan rekenen op de backing van het GMF-secretariaat? Dan ben jij het alles overziend Frontaalbeest waarnaar we op zoek zijn! 

Hoeveel tijd? 
4 x per jaar leid jij de Frontaal-flow in goede banen, 4 x per jaar zit jij met veel goesting de redactieraad van Frontaal voor.

Taken?
Jij bent onze coach en kapitein die erop toeziet dat alle redacteuren, eindredacteuren, fotografen en illustratoren die meewerken aan Frontaal de vooropgestelde deadlines halen. Daartoe stuur je hen vooral lieve en aanmoedigende mails, maar je voegt er gelijk de nodige urgentie aan toe. Zo zorg je ervoor dat de planning van de voorziene Frontaal-flow niet in het gedrang komt. Het Frontaalbeest volgt met andere woorden het tijdschrift van a tot z op, zowel op de redactieraad als van thuis uit. Je nodigt de Frontaal-vrijwilligers uit om naar de redactieraad te komen en herinnert hen aan deadlines.

Wat biedt GMF jou?

  • vrijwilligerswerk in een bruisende en groeiende Gentse beweging

  • praktijkervaring bij een milieuvereniging die een kwalitatief sterk magazine aflevert

  • een bereik voor jouw werk van zo’n 3.000 lezers

  • ondersteuning door secretariaat

  • ruimte om ambitieuze en creatieve ideeën te realiseren

  • een kanaal om concrete bijdragen aan een duurzaam Gent te leveren 

Geïnteresseerd? Stuur ons een mailtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we maken een afspraak. Of spring gerust eens binnen op kantoor (nabij Gent Sint-Pieters)!

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid WordenX