• De stad Gent mee veranderen...
    Lieven, vrijwilliger beleidswerkgroep
    Door te denken én te doen!
×

Opmerking

Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

logo-riptheloop

Tussen Flanders Expo en Ikea komt een nieuwe stad. Eentje die de concurrentie wil aangaan met ons geliefde Gent. Investeerder Banimmo, uitbater McArthurGlen en het stadsbestuur plannen een grootschalig shoppingcentrum, een Uplace aan de Leie dus. Gents MilieuFront, Unizo en Gentse burgers zijn resoluut tegen dit overbodige prestigeproject dat Gent voor de komende decennia dreigt te verminken. Meer files en luchtvervuiling? Miljoenen extra auto's per jaar? De Gentse middenstand kapot geconcurreerd? Daar zit niemand op te wachten! Meer info vind je op www.rip-the-loop.be .

Via deze crowdfunding willen we zoveel mogelijk geld bij elkaar krijgen. Met een budget van 10.000 euro kunen we de juridische procedureslag financieren. Een Gent zonder dit outletcenter kunnen we niet beloven, maar het is onze morele plicht om het te proberen. Want wij kijken vooruit naar de stad van de 21ste eeuw. Een stad waar alle Gentenaars trots op mogen zijn!

Velden met een * zijn verplicht.
Voornaam(*)
Dit veld is verplicht.
Naam(*)
Dit veld is verplicht.
Mailadres(*)
Vul een geldig mailadres in.
Straat(*)
Dit veld is verplicht.
Nummer(*)
Dit veld is verplicht.
Postcode(*)
Dit veld is verplicht.
Ik wens anoniem te doneren
Ongeldige invoer
Als je anoniem doneert worden je gegevens niet getoond in onze lijst met donateurs. Anders verschijnen je naam, voornaam en bedrag wel in onze lijst.
Bedrag (€)(*)
Geef een bedrag in tussen 5.00€ en 1000.00€.
Betalingswijze
Maak een keuze uit de volgende aanbiedingenOngeldige invoer
Boodschap (max 200 tekens)
Ongeldige invoer
(*)
Invalid Input

{gallery}galerij/PCrip_the_loop{/gallery}

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid WordenX