• Wij zijn GMF

    Bart, bestuurslid en vrijwilliger activiteitenwerkgroep

    Samen werken aan een gezonde stad voor onze kinderen
photo 1459257831348 f0cdd359235f

Steun GMF met een gift

GMF strijdt het hele jaar door voor een leefbaar en groen Gent. Dat doen we met de hulp van honderden leden en sympathisanten. GMF is onafhankelijk en staat los van alle politieke partijen. Dat willen we graag zo houden en daarom is jouw steun belangrijk! Steun ons en help zo mee onze campagnes en acties te realiseren. Zo willen we het Gentse milieubeleid beïnvloeden in de juiste richting en dat is er maar één: een stad waar het gezond en aangenaam samenleven is voor iedereen! Een gift van 40 euro of hoger is fiscaal aftrekbaar.

Hoe stort ik een gift?

Je stort een bedrag op rekening van GMF: BE19 8939 4405 6912. Dat bedrag mag ook hoger zijn en je mag het ook in meerdere schijven storten. Met elk bedrag steun je onze werking! Vermeld in de mededeling ook ‘Gift’. Zo zijn we zeker dat het om een gift gaat.

Vanaf welk bedrag is mijn gift fiscaal aftrekbaar?

Alle giften vanaf € 40 op jaarbasis zijn fiscaal aftrekbaar. Giften hoger dan 40 euro zijn natuurlijk ook welkom. Het fiscaal attest ontvang je voor 1 maart volgend op het jaar van de betaling van je gift(en). Als je 45 euro geeft ben je én lid én je ontvangt een fiscaal attest voor bij je belastingen (dus met enkel een gift van 40 euro ben je nog geen lid – een gift geven is volgens de wetgever nog geen lidmaatschap). Meer informatie over de voordelen van het lidmaatschap vind je hier.

Vele handen dragen een steentje bij!  

GMF steunt als vereniging op de inzet van haar vrijwilligers

 

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X