• Wij zijn GMF

    Marlies, vrijwilliger Frontaal

    Gentenaars inspireren om duurzamer te leven? Ik doe mee!

Klimaatcafé

1 oktober 2022 om 14:30 // Stille Studio, Broei, Geraard de Duivelstraat 1, 9000
  • Datum: zaterdag 1 oktober 2022
  • Uur: 14:30 - 17:00 u.
  • Locatie: Stille Studio, Broei, Geraard de Duivelstraat 1, 9000

Info

‘Ik weet niet of ik in deze wereld kinderen wil.’

‘Het landschap uit mijn jeugd bestaat niet meer en dat maakt me droevig.’

‘Het lijkt wel alsof ik de enige ben die zich zorgen maakt.’

Woede, angst, rouw, maar ook hoop, activisme en diepere verbondenheid: de klimaatcrisis en het biodiversiteitsverlies maken heel wat los.

In de media worden deze thema’s vaak ofwel technisch ofwel politiek besproken, maar voor gevoelens lijkt er weinig plaats.

Gents MilieuFront organiseert daarom samen met Act4Change en Klimaatcontact nu en dan een klimaatcafé. Dat is een kringgesprek waar je gevoel en je persoonlijke verhaal centraal staan, en waar je in contact komt met anderen. Het gesprek wordt in goede banen geleid door ervaren gespreksbegeleiders. Er zijn geen experten, er is geen advies: alles draait rond delen en ontmoeten.

De eerste bijeenkomst was in juni 2022, dit jaar staan er nog twee gepland: zaterdag 1 oktober (volzet) en zondag 4 december.

Omdat we het gesprek in beperkte groep voeren, vragen we om vooraf in te schrijven. OKTOBER: VOLZET.

Opgelet: de locatie is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ben je niet goed te been en wil je toch graag een klimaatcafé bijwonen? Stuur een mailtje naar info@gentsmilieufront.be

Locatie

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X