• Wij zijn GMF
    Joke, vrijwilliger activiteitenwerkgroep
    Om een groene omgeving te creëren waar onze kinderen kunnen opgroeien

Groepsaankoop regenwaterton

woensdag 17 juni 2020 - 14u40

We moeten zoveel mogelijk (regen)water in de stad houden. Vandaag vloeit heel veel water dat op onze daken valt bijna rechtstreeks af naar de riool. Vlaanderen verdroogt, maar met regenpijpen die uitgeven op de riool dragen we bijna letterlijk water naar de zee. Terwijl dit water makkelijk te recupereren valt. Gents MilieuFront toont je de weg!

Vele Gentenaars hebben geen regenwaterput maar ze hebben wel een kleine tuin, koertje of terras. Ideaal om een kleine regenwaterton op te plaatsen! Daarom organiseert GMF een groepsaankoop van regenwatertonnen. We bieden dit model aan: 
- Plastic regenwaterton 210 liter + voet + kraantje + vulautomaat (Hubo) (een vulautomaat is een toestelletje dat je op/aan je regenpijp plaatst en die het water uit je regenpijp richting je regenwaterton leidt - je regenton moet net naast de regenpijp (en dus ook vulautomaat) kunnen staan). 
- Kostprijs: €70 (oorspronkelijke winkelprijs: €88,99 - 21% korting) - bekijk hier de volledige set - hier een foto van hoe de geïnstalleerde set er ongeveer uitziet. 

Wil jij meedoen aan de groepsaankoop? Verzeker jezelf nu van een plek door als de bliksem:
1) INSCHRIJVEN - onderstaand formulier in te vullen  
2) BETALEN10 euro te storten op het rekeningnummer van GMF (BE93 0011 4993 2067) - met de mededeling ‘groepsaankoop regenwaterton’. Dit is een voorschot, het restbedrag betaal je in de winkel zelf.  
3) AFHALEN - Je wordt door ons verwittigd en je krijgt een bon toegestuurd waarmee je je regenton kan ophalen bij Hubo UZ Gent. Je betaalt het restbedrag (€60) voor de set in de winkel.

De groepsaankoop gaat pas door als we vóór zondag 19 juli 2020 minstens 50 kopers hebben verzameld. Vinden we geen 50 kopers, dan gaat de groepsaankoop niet door. Dan krijg je ook meteen de 10 euro teruggestort.

Hubo Belgique logoHeb je het niet zo voor plastic tonnen en plaats je liever een houten regenwaterton? Dat krijgen we niet geregeld via deze groepsaankoop, maar neem gerust een kijkje op www.tonhuis.be (zonder voet en vulautomaat).

Heb je vragen? Stel ze op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid WordenX