• Wij zijn GMF
    Rosalie, vrijwilliger activiteitenwerkgroep
    Enthousiaste stadsgenoten ontmoeten en samen de handen uit de mouwen steken voor een duurzamer Gent, dat geeft me energie

Zwerfvuil opvissen i.s.m DOKANO

04 juli 2021 om 14u00 // Koopvaardijlaan, Gent (zie kaartje onderaan)
  • Datum: zondag 04 juli 2021
  • Uur: 14u
  • Locatie: Koopvaardijlaan, Gent (zie kaartje onderaan)
  • Prijs: €6 per persoon

Info

In 2019 viste GMF op verschillende gelegenheden meer dan honderd kilo afval uit Gentse wateren. Dit deden we af en toe alleen, maar we hadden ook vaak gezelschap van DOKano, Natuurpunt Gent en zelfs K3! Je weet wel wat stak er in 2020 een stokje voor. Maar deze zomer willen we deze propere traditie verderzetten. Op zondag 4 juli varen we nog eens uit om de Gentse binnenwateren een heel stuk afvalvrijer te maken! Dit doen we per kano, dus bereid alvast jouw armspieren voor. :)

Heb je thuis nog schepnetten liggen die we kunnen gebruiken, neem ze zeker mee, ze komen van pas! 

Afspraak aan het ponton van DOKano (achter roze gebouw Oude Metalen De Keukeleire) om 14u. We denken om 17u te eindigen.

Schrijf je snel in via onderstaand form - we vragen €6 per persoon. 

Tip: draag waterbestendige kledij/ kledij die kan vuil worden, wie weet wat we zullen tegen komen in het water. Bij zonnig weer is een goede zonnecrème ook aangeraden.

  

Locatie

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid WordenX