• Geen catchy quote, maar...
    Sabine, vrijwilligster
    ... dankzij mij kan je je broodrooster laten repareren op een Repair Café!

Docu: Intelligent Trees

02 oktober 2018 om 19u30 // Sphinx Cinema, Sint-Michielshelling 3, 9000 Gent
  • Datum: dinsdag 02 oktober 2018
  • Uur: 19.30u
  • Locatie: Sphinx Cinema, Sint-Michielshelling 3, 9000 Gent
  • Prijs: €7.5 Reductie-prijs/€9.5 Standaardprijs

Info

Een prachtige documentaire over het functioneren van bomen in de bossen waarin ze leven. Kunnen we als mens iets leren van het samenleven van bomen? En hoe kunnen we de toekomst van onze bossen garanderen? Bomen zijn zoveel meer dan hout, meubels of in het slechtste geval: brandhout. Bomen zijn meer dan organismen die ons en onze lucht voorzien van zuurstof. Het zijn wezens met gevoelens, nood aan vriendschap en een gemeenschappelijke taal. Is dat te fantastisch om waar te zijn?

De Duitse boswachter Peter Wohlleben (The Hidden Life of Trees) en wetenschapster Suzanne Simard (Universiteit van British Columbia, Canada) observeerden en onderzochten de communicatie tussen bomen gedurende tientallen jaren. Hun bevindingen zijn verbazingwekkend.

WAAR & WANNEER

Mis deze docu niet en kom op dinsdag 2 oktober naar de Sphinx in Gent. De eerste voorstelling om 20u is volzet, maar je kan nog tickets kopen voor een tweede voorstelling om 19.30u.

KOOP JE TICKET ONLINE

Koop hier je ticket om zeker te zijn van een plaatsje.

In samenwerking met 

OIKOS denktank pos

Met dank aan

Sphinx logo 300dpi

 

Locatie

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid WordenX