• GMF: think global, act local
    Toby, vrijwilliger activiteitenwerkgroep
    Ik ben Gentenaar door geboorte en GMF'er door overtuiging!

GMF en Pluk fruitpluk: tegen verspilling én voor fruitsap.

15 september 2019 om 13u30 // Vertrekpunt: GMF, Kon. Maria Hendrikaplein 5/201, 9000 Gent
  • Datum: zondag 15 september 2019
  • Uur: 13.30u
  • Locatie: Vertrekpunt: GMF, Kon. Maria Hendrikaplein 5/201, 9000 Gent
  • Prijs: Max. 20 deelnemers.
  • E-mail: Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Info

Pluk is een vereniging die in het Gentse ongebruikte boomgaarden zoekt om te plukken en of te beheren. Vele boomgaarden zijn in slechte staat of het fruit valt gewoon op de grond en ligt te rotten.
Met het plukken van deze bomen voedselverspilling tegengaan en lokaal productie promoten. Ze bekostigen hun werking door het verkopen van appelsap aangezien meeste oude boomgaarden geen bewaarappels produceren. 

GMF wil Pluk graag een 'handje' ;) helpen en organiseert daarom een gezamenlijke plukactiviteit. Met een beetje geluk is er sap voor komende GMF activiteiten verzekerd! ;)

We spreken af op zondag 15/09 om 13.30u aan het GMF kantoor waar we dan naar een boomgaard in Gent fietsen. Pluk voorziet lokaal van ladders en plukstokken en plukzakken. 

Vergeet je fiets niet!

Schrijf je in via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - De plaatsen zijn beperkt.

Locatie

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid WordenX