• Wij zijn GMF
    Bart, bestuurslid en vrijwilliger activiteitenwerkgroep
    Samen werken aan een gezonde stad voor onze kinderen

Stoepkrijten met de Plant Trackers!

22 mei 2020 om 14u55 // Op je stoep, in je hof, in de stad...
  • Datum: vrijdag 22 mei 2020
  • Uur: De ganse dag door!
  • Locatie: Op je stoep, in je hof, in de stad...

Info

Op de Internationale Dag van de Biodiversiteit roept Gents MilieuFront - GMF iedereen op om massaal wilde planten te gaan krijten. Wildbloei heeft een enorme meerwaarde en dat moet gevierd. Planten helpen de stad te verkoelen, bieden voedsel aan onder meer bijen en andere bestuivers, zijn van belang voor de biodiversiteit en zien er nog eens goed uit ook!

Benieuwd naar wat er zoal wildbloeit op je stoep, in je tuin of in de stad? Installeer je favoriete app (ObsIdentify, PlantNet,...) of neem je plantenbijbel bij de hand, krijt de naam bij het plantje en laat iedereen kennismaken met jouw stukje Gentse jungle!

Deel gerust je ontdekkingen - vergezeld van de hashtags #OnkruidBestaatNiet #PlantTrackers #GentsMilieuFront #DagvandeBiodiversiteit, post ze op deze pagina of stuur ons je favoriete pics via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij delen ze graag.

Veel plezier en Be Wild!

Locatie

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid WordenX