• Wij zijn GMF

    Titus, vrijwillig graficus bij Frontaal magazine

    Tijd om te leren over de wereld waarin we leven, vooral mijn Gentje.

Beleidsmakers inspireren, prikkelen en uitdagen, het is een van de kerntaken van een vzw die het beleid wil beïnvloeden. Met de gemeenteraadsverkiezingen van 2024 in het vooruitzicht (staat 13 oktober al in uw agenda?), gaan de lokale partijen opnieuw verkiezingsprogramma’s schrijven. Met ons memorandum leveren we alvast heel wat frisse ideeën aan.

Gent brandt van ambitie – 24 vonken voor ’24, zo heet de GMF-inspiratiebundel. We gingen niet over een nacht ijs, maar vroegen onze 3500 leden om ideeën. De GMF-leden stelden niet teleur en leverden een flink aantal doordachte voorstellen voor een stedelijk milieu- en klimaatbeleid waar de gensters van afspringen. Die voorstellen bespraken we vervolgens met tal van experten.

Van stadsboerderijen tot de Sint-Michielstoren, van geothermie tot materiaalbibliotheken, van luiers tot SUV’s: ontdek onze ideeën voor een krachtig en rechtvaardig milieu- en klimaatbeleid!

Lezen maar:

bekijk link pdf (spreads)

bekijk link pdf (elke pagina onder elkaar)

Graag een exemplaar op papier? Spring (snel) even binnen op ons kantoor in de Dampoortstraat!

 

 

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X