• GMF voor een leefbare stad...
    Kobe, penningmeester
    ... omdat Gent het waard is!  

De Groote Gentsche GMF-quiz, 7de editie!

21 maart 2020 om 19u00 // Dienstencentrum Ledeberg (Theaterzaal), Ledebergplein 30, 9050 Ledeberg
© Dennis Licht
  • Datum: zaterdag 21 maart 2020
  • Uur: Deuren: 19 u. / Quiz: 19.30 u.
  • Locatie: Dienstencentrum Ledeberg (Theaterzaal), Ledebergplein 30, 9050 Ledeberg
  • Prijs: 20 euro per ploeg

Info

Herhaald wegens groot succes, en wel al voor de zevende keer: de Groote Gentsche GMF-quiz! Naar goeie traditie kan je hier al jouw quizlusten botvieren met ludieke maar vaak ook aartsmoeilijke vragen van onze GMF-quizmasters. Uiteraard is er er ook gewoon veel ambiance, kan je vrolijk pinten en fruitsapjes pakken en misschien wel toffe (of vreemde) prijzen mee naar huis nemen! Wij zorgen voor duurzame hapjes en drankjes gedurende de hele quiz.

We quizzen met ploegen van max. 4 personen. Bedenk alvast een leuke groepsnaam! Deelnameprijs bedraagt 20 euro per ploeg, dat bedrag betaal je de avond zelf ter plaatse.

TIP: dit jaar is het de 7de editie. Verwacht je daarom aan zaken à la de 7 hoofdzonden, de 7 werken van barmhartigheid, de 7 wereldwonderen, de 7 chakra's, de 7 dwergen of... 007!

Noteer 21 maart NU in je agenda, por jouw vrienden aan om een team te vormen en schrijf je als de bliksem in!

NIEUW: doe je graag mee, maar jouw maten houden niet zo van quizzen? Stuur een mail met in de titel 'Blind Gequizd' naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en wij verzekeren jouw plaatsje in een nieuw, ad hoc samengesteld quizteam!

Add to Calendar

Locatie

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid WordenX