• Wij zijn GMF

    Marie, illustratrice Frontaal magazine

    Ik wou iets lokaal doen van vrijwilligerswerk voor het klimaat, dus GMF was ideaal.

Heb je interesse in onze GMF thema’s zoals klimaatverandering, consuminderen, duurzame mobiliteit, ontharding, etc.? Vind je het fijn om na te denken over hoe we complexe begrippen behapbaar en duidelijk kunnen overbrengen naar de luisteraar? Dan ben jij de researcher die we zoeken!

Hoeveel tijd? De podcast GMFtalks is een nieuw project binnen GMF. We streven naar 4 episodes per jaar, maar het kunnen er ook 2 of 3 zijn. Per episode doe je dus, samen met anderen, research. 

Taken? Het podcastteam is een team vrijwilligers met ondersteuning vanuit het secretariaatsteam. We zoeken inhoudelijke versterking om samen research te doen rond het gekozen thema.   

Wat biedt GMF jou? Vrijwilligerswerk in een bruisende beweging, ondersteuning door personeelsploeg, mogelijkheid om de podcast van GMF mee vorm te geven,  ruimte om gekke ideeën te realiseren, concrete bijdrage aan een duurzaam Gent.  

Geïnteresseerd? Stuur ons een e-mailtje op iris[at]gentsmilieufront.be of spring eens binnen op kantoor.

 

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X