• Wij zijn GMF

    Bart, bestuurslid en vrijwilliger activiteitenwerkgroep

    Samen werken aan een gezonde stad voor onze kinderen

FEEST! Gents MilieuFront wordt 25!

Een kwarteeuw geleden beslisten enkele goede milieu-minnende vrienden, ergens aan een keukentafel in Gent, om Gents MilieuFront in de wereld te zetten. GMF zag het levenslicht in september 1997 en 25 jaar later staat GMF er nog steeds, sterker dan ooit tevoren.ย Redenen te over voor een feest!

Op ๐ณ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ’ ๐ฌ๐ž๐ฉ๐ญ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ vieren we onze 25ste verjaardag samen met jullie, leden, vrijwilligers en sympathisanten op Bar Bricolage.

๐๐‘๐Ž๐†๐‘๐€๐Œ๐Œ๐€

We bekokstoven nog het รฉรฉn en ander maar dit is zeker:

–> In de ๐ฅ๐š๐ญ๐ž ๐ง๐š๐ฆ๐ข๐๐๐š๐  ben je welkom op onze ๐ซ๐ž๐œ๐ž๐ฉ๐ญ๐ข๐ž om samen met ons het glas te heffen op onze verwezenlijkingen en onze dromen.

–> Erna kan je je voeten onder tafel schuiven voor een ๐ก๐ž๐ž๐ซ๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค ๐ฏ๐ž๐ ๐ž๐ญ๐š๐ซ๐ข๐ฌ๐œ๐ก ๐›๐ฎ๐Ÿ๐Ÿ๐ž๐ญ.

–> Na het eten kan je nakeuvelen in de ๐ ๐ž๐ณ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ข๐ ๐ž ๐›๐ฎ๐ข๐ญ๐ž๐ง๐›๐š๐ซ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐š๐ซ ๐๐ซ๐ข๐œ๐จ๐ฅ๐š๐ ๐ž.

–> Om ๐Ÿ๐Ÿ๐ฎ gaan de deuren van de Chinastraat open voor the one and only ๐†๐Œ๐… ๐Ÿ๐ฎ๐ข๐Ÿ. Op de heerlijk dansbare tonen van ๐‘๐š๐๐ข๐จ ๐Œ๐š๐ซ๐ญ๐ข๐ค๐จ kan niemand stil blijven zitten!

๐“๐ˆ๐‚๐Š๐„๐“๐’ | Binnenkort zijn de fuifkaarten te koop en staan de inschrijvingen open op deze pagina!

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor โ‚ฌ5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X