• Wij zijn GMF

    Judith, nalezer Frontaal

    Ik moet wel iets doen, want ik wil later tegen mijn dochter kunnen zeggen: ‘Ik heb écht mijn best gedaan om het voor jou iets aangenamer te maken.

Gents MilieuFront organiseert maandelijks acties, activiteiten en evenementen in en rond Gent om geïnteresseerde leden en andere Gentenaars serieus of met een knipoog te laten kennismaken met milieu. Het overzicht van onze toekomstige activiteiten vind je op onze kalender.

Werk hieraan mee!

De activiteiten van Gents MilieuFront worden georganiseerd door onze vrijwilligers, met ondersteuning van het personeel van GMF. Het belangrijkste is dat de gemene deler ‘Gents’ en ‘ecologisch’ is. Onze activiteiten passen in ons jaarplan dat jaarlijks vormgegegeven wordt door vrijwilligers en personeel. De actiegroep komt ongeveer tweemaandelijks samen en vrijwilligster Birgit leidt die in goede banen.

Onze acties, activiteiten en evenementen zijn bij momenten laagdrempelig en plezierig zoals een GMF-Quiz, een kayaktocht, een Upcycle-workshop, … Maar soms ook wat pittiger, zoals een verkiezingsdebat, een actie ‘fietspaden schilderen waar er nog geen is’, … Sommige grotere evenementen zoals ons filmfestival De Groene Loper of de Big Jump, keren jaarlijks terug en bereiken een groot aantal nieuwe bezoekers.

Als vrijwilliger stel je je eigen geweldige idee voor en organiseer je het samen met mede-GMFERS! 

Interesse? Stuur een mail naar iris[at]gentsmilieufront.be en zij neemt graag contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Vele handen dragen een steentje bij!  

GMF steunt als vereniging op de inzet van haar vrijwilligers

Jouw steun is belangrijk!

Steun ons en help zo mee onze campagnes en acties te realiseren

 

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X