• Wij zijn GMF

    Marlies, vrijwilliger Frontaal

    Gentenaars inspireren om duurzamer te leven? Ik doe mee!

Gents MilieuFront organiseert maandelijks activiteiten in en rond Gent om geïnteresseerde leden en andere Gentenaars serieus of met een knipoog te laten kennismaken met milieu.

Het overzicht van onze toekomstige activiteiten vind je op onze kalender. We komen maandelijks samen om dit vorm te geven, meestal de eerste maandag van de maand. In aparte werkgroepjes per activiteit of evement, geven vrijwilligers het verder vorm.

Werk mee aan onze activiteiten!

De activiteiten van Gents MilieuFront worden georganiseerd door onze vrijwilligers, met ondersteuning van het personeel van GMF. Een keer per maand komt daarvoor de activiteitenwerkgroep samen om activiteiten te plannen en voorbereiden. Het belangrijkste uitgangspunt is dat we de activiteiten laagdrempelig en plezierig houden. Zo bereiken we een zo groot mogelijk publiek dat Gents MilieuFront leert kennen. Enkele voorbeelden: Repair Cafés, milieuquiz, fietstochten, kayakken, fietspaden schilderen…. Soms mag het ook wat serieuzer en dan organiseren we bijvoorbeeld een debatavond, een studiereis, fietstellingen….
Onze activiteiten passen in ons jaarplan dat jaarlijks vormgegegeven wordt door vrijwilligers en personeel.

Als vrijwilliger in de activiteitenwerkgroep mag je ook altijd je eigen geweldige idee voorstellen en organiseren!

Interesse? Stuur een mail naar info[at]gentsmilieufront.be en wij nemen graag contact met je op voor een kennismakingsgesprek!

Vele handen dragen een steentje bij!  

GMF steunt als vereniging op de inzet van haar vrijwilligers

Jouw steun is belangrijk!

Steun ons en help zo mee onze campagnes en acties te realiseren

 

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X