• Wij zijn GMF

    Judith, nalezer Frontaal

    Ik moet wel iets doen, want ik wil later tegen mijn dochter kunnen zeggen: ‘Ik heb écht mijn best gedaan om het voor jou iets aangenamer te maken.

GMF daagt je uit: doe met ons mee met Dagen Zonder Vlees

5 februari 2016 at 1:10pm

U DZV’t toch ook?

Dagen zonder vlees (DZV) is een burgerinitatief dat met deze bewustwordingscampagne over de impact van onze voedingsgewoontes op het milieu, mensen wil uitdagen tot duurzamere voedingsgewoontes.

Het opzet is simpel: 40 dagen minder vlees en vis eten. En dat met zo veel mogelijk mensen.

Samen besparen we zo veel mogelijk  op onze ecologische voetafdruk. Samen verleggen we onze culinaire horizonten. DZV is geen pleidooi voor het volledige vegetarisme, maar een gezamenlijke uitdaging voor duurzamere voedingsgewoontes.

Vleesconsumptie is een van de hoofdoorzaken van de klimaatverandering. De veeteelt stoot namelijk meer broeikasgassen uit dan de hele transportsector. Bovendien is het een erg inefficiënte manier van voeding.

GMF doet daarom mee met Dagen Zonder Vlees en we nodigen je uit om dit samen met ons te doen!

Schrijf je hier in en maak je lid van de groep ‘Gents MilieuFront (GMF). Je kan het aantal leden en wat we bespaard hebben volgen op de teller hieronder. Spread the word!

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X