• Wij zijn GMF

    Lieven, vrijwilliger beleid

    Gent mee veranderen door te denken én te doen!

FOTOWEDSTRIJD: leg de mooiste (herfst)boom van Gent vast!

19 september 2023 at 8:00am

Ze zijn eigenlijk met veel te weinig, maar wat een prachtige bomen vind je toch in Gent! En straks worden ze in hun herfstkostuum zo mogelijk nog mooier.

GMF en Natuurpunt Gent dagen je uit om de mooiste boom van Gent in herfstkleed vast te leggen!

Stuur tussen 21 september en 21 december jouw mooiste foto + de locatie waar de boom staat door naar [email protected]. De bekende Gentse topfotograaf Michiel Hendryckx selecteert eind december 3 winnaars.

Deel jouw inzendingen ook op social media met hashtag #gentkleurt en tag daarbij (op Instagram) @gentsmilieufront en @natuurpuntgent. Zo ronselen we breed en kunnen we een uitgebreide inventaris van de schoonste herfstbomen van Gent aanleggen!

Wat valt er te winnen?

De 15 mooiste beelden worden geprint en tentoongesteld in het Natuur.Café aan de Bourgoyen. Gents MilieuFront en Natuurpunt Gent gaan die beelden ook verspreiden – uiteraard met alle credits voor de fotograaf.

Uit die selectie van 15 kiest een Gentse topfotograaf dan nog eens een top-3: de eerste plek wint een sportieve fietszak van Vaude, de tweede plek een nestkast en de derde een vogelvoedersysteem. Originele, herfstige prijzen dus!

VEEL SUCCES, LIJSTERBES!!!! #gentkleurt

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X