• Wij zijn GMF
    Kerstin, vrijwilliger activiteitenwerkgroep
    Samen sterk voor een duurzame toekomst!

Gezocht: eigenaars van energiezuinige woningen

dinsdag 24 oktober 2017 - 16u16

Ben je eigenaar van een passiefhuis, lage-energiewoning* of heb je een deel van je woning energievriendelijk en duurzaam verbouwd? Wil je kandidaat-bouwers een rondleiding geven om je bouw- en woonervaringen met hen te delen? Dan vragen we graag jouw medewerking voor onze campagne Ecobouwers Opendeur.

Ecobouwers Opendeur is een jaarlijks initiatief van Bond Beter Leefmilieu. Tijdens twee opendeurweekends op 11 & 12 en 18 & 19 november brengen we kandidaat (ver)bouwers in contact met ervaren en energiebewuste bouwheren. Hiervoor zoeken we eigenaars van energiezuinige en duurzame huizen die hun woning tijdens één of beide campagneweekends willen openstellen voor bezoekers en hun verhaal willen doen. Hoe groot de groep bezoekers is en wanneer ze langskomen bepaal je zelf.

Interesse? Ken je vrienden, collega’s of familie die hun energiezuinige woning willen openstellen?

Contacteer Ecobouwers!

Inschrijven en meer info op www.ecobouwers.be of bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (02 282 19 42).

* Voor meer details en selectiecriteria zie www.ecobouwers.be

 

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid WordenX