• Wij zijn GMF

    Benjamin, bestuurslid, handige harry

    Gelukkig zijn er ook veel mensen binnen en buiten GMF die constant aan de ecologische kar blijven trekken en op dezelfde nagel blijven kloppen.

Steun jij ook de Leefstraten?

20 mei 2015 at 1:43pm

 Steun je mee de Gentse Leefstraten?

Wat begon als een ideetje heeft de voorbije periode een vlucht vooruit genomen. Het Leefstraat-experiment lijkt effectief positief bij te dragen tot meer leefbare straten en bij uitbreiding buurten in Gent. Dit jaar brengen zo’n 25 straten hun droombeelden tot leven.

Ook andere steden (Antwerpen, Rotterdam, Leuven, …) laten zich hierdoor inspireren.

Met heel veel goesting steekt een groep vrijwilligers tijd en energie in de leefstraten. Tegelijkertijd neemt het initiatief een omvang die ook meer financiële inspanningen vraagt. Daarom lanceren de initiatiefnemers via crowdfunding.gent een oproep.

Jouw steun kunnen ze gebruiken om het Leefstraat-experiment verder te kunnen ondersteunen en te laten uitgroeien zowel in Gent als daar buiten.
Het welslagen van de crowdfunding is een belangrijk signaal naar de Stad en het beleid toe dat er heel wat mensen actief willen werken aan de stad van straks.

Steun de Leefstraten financieel via: https://crowdfunding.gent/nl/#!/projects/leefstraat

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X