• Wij zijn GMF

    Marie, illustratrice Frontaal magazine

    Ik wou iets lokaal doen van vrijwilligerswerk voor het klimaat, dus GMF was ideaal.

Gents MilieuFront verwelkomt haar 1500ste lid

12 december 2016 at 8:40am

rsz portret def02 Op vrijdag 9 december mochten we ons 1500ste lid verwelkomen voor de eerste keer in de geschiedenis van Gents MilieuFront. 

 Sara Lembrechts uit de Gentse wijk Ekkergem kreeg ter gelegenheid van ons een ecologisch geteelde bos bloemen van ecoflorist Bluet kado. 
 Sara: “Op je eentje is het soms moeilijk om een steentje te verleggen voor een meer duurzame samenleving. Blij dat ik me bij GMF kan aansluiten bij de inspanningen van vele  andere gelijkgestemde zielen!”

 In vijf jaar tijd evolueerde ons ledenaantal van 1000 leden naar 1500: niet mis! We ijveren natuurlijk voor een zo breed mogelijke groep mensen die Gents  MilieuFront steunen, of nog beter, mee aan de kar duwen. Extra stemmen kan onze boodschap alleen maar kracht bij zetten.

 Voor 2017 staan ons alvast weer heel wat fijne uitdagingen te wachten: we vieren onze twingtigste verjaardag, bereiden een campagne voor naar aanloop van de  gemeenteraadsverkiezingen 2018,  vieren de invoering van het nieuwe Mobiliteitsplan in Gent, blijven Gentenaars en bedrijven stimuleren om ecologische maatregelen toe  te passen.

Doe mee en word lid van GMF voor maar €5 per jaar!
Vul online dit formulier in. 

 

 

 

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X