• Wij zijn GMF
    Bart, bestuurslid en vrijwilliger activiteitenwerkgroep
    Samen werken aan een gezonde stad voor onze kinderen
'Niets is verloren festival' 2014

GMF bestaat dankzij de inzet van een groep enthousiaste vrijwilligers. Wil je meedoen? Een activiteit organiseren? Een beleidsactie voeren? Dossiers opmaken of posters ontwerpen? We hebben denkers en doeners nodig om Gent te veranderen. Praktische enthousiastelingen, dossiervreters, … het maakt niet uit, iedereen is welkom!

 Gents MilieuFront biedt je ...

… een heel toffe bende! Je werkt samen met enthousiaste vrijwilligers aan een groener Gent met ondersteuning vanuit het GMF-personeel waar nodig. Een leerrijke ervaring, waarbij je van alles kan proeven en je eigen stempel kan drukken op de dingen die je realiseert. 

De drie ploegen

De kernvrijwilligerswerking van GMF is opgedeeld in drie groepen. Klik op volgende links en ontdek de verschillende doelstellingen per groep. 

Onze structuur in een notendop vind je via dit organogram

Vrijwilligersvacatures

Interesse om je in te zetten voor één van bovenstaande ploegen? Ontdek hieronder hoe jij je steentje kan bijdragen!

Zin om deel uit te maken van een ploeg of gewoon als losse vrijwilliger af en toe iets te doen voor GMF? Laat het ons zeker weten via info[at]gentsmilieufront.be, en je zal uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek! 

 

Jouw steun is belangrijk!

Steun ons en help zo mee onze campagnes en acties te realiseren

Foto's vrijwiligers

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid WordenX