• Wij zijn GMF

    Wieske, helpt bij Frontaalverzending

    Ik vrijwillig met plezier voor GMF, lieve mensen en voor Gent.

Bike Parade Velo-city * Fiets mee!

19 juni 2024 om 18:45 // ’t Kuipke, Jan Hoetplein 1, 9000 Gent
  • Datum: woensdag 19 juni 2024
  • Uur: 18:45 - 20:30 u.
  • Locatie: ’t Kuipke, Jan Hoetplein 1, 9000 Gent

Info

In juni komt Velo-city, het grootste fietscongres ter wereld, naar Gent. Meer dan 1.400 beleidsmakers, onderzoekers en andere gepassioneerde fietsers uit meer dan 60 landen komen nadenken over hoe we fietsen veiliger en aantrekkelijker kunnen maken.

Hoogtepunt wordt de Bike Parade op woensdag 19 juni, een feestelijke fietstocht door Gent met fietsers van overal ter wereld, want ook veel deelnemers van het congres sluiten aan. De route is 10 kilometer lang en start om 19 uur aan ’t Kuipke om na een rondrit om 20 uur te eindigen aan de Vrijdagmarkt. Onderweg is er animatie, op het eind is er een après-fietsfeestje. Inschrijven is niet nodig, gewoon meedoen is de boodschap.

Fiets mee met GMF: We spreken af met GMF om 18.45u aan het beeld van Oswald de Kerchove de Denterghem in het Citadelpark, dicht bij de ingang vanuit Gent-Sint-Pieters – oftewel hier. Zoek de GMF-vlaggen!

Aankomst: Rond 20u op de Vrijdagmarkt

Voor meer info over het Velo-festival tussen 1 en 23 juni: https://stad.gent/nl/mobiliteit-openbare-werken/velo-festival

Het Velo-festival is een organisatie van

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X