• Wij zijn GMF

    Benjamin, bestuurslid, handige harry

    Gelukkig zijn er ook veel mensen binnen en buiten GMF die constant aan de ecologische kar blijven trekken en op dezelfde nagel blijven kloppen.

Filmlabo x GMF: Captain Fantastic + café

20 december 2023 om 19:00 // De Koer, Meibloemstraat 86, Brugse Poort (Gent)
  • Datum: woensdag 20 december 2023
  • Uur: 19:00 - 23:00 u.
  • Locatie: De Koer, Meibloemstraat 86, Brugse Poort (Gent)
  • Prijs: Vrije bijdrage

Info

Op 20 december slaan GMF en Filmlabo de handen in elkaar voor de vertoning van Captain Fantastic! Deze editie dubbelt als een GMF-café. Iedereen van harte welkom!

Vóór de film gaan GMF en Extinction Rebellion in gesprek over de vraag wat de taak van een milieubeweging nu echt is. Hebben we nood aan duurzame projecten of aan directe actie? Moeten we samenwerken met het beleid, of net disruptief zijn?

Timing
19.00 deuren en bar
19.45 introductie + film
22.00 napraten aan de bar

Je kan ter plaatse een vrije bijdrage doen!

Over de film
Ben is een toegewijde vader die zijn zes kinderen leert hoe ze moeten leven en overleven in de dichte bossen in het noordwesten van Noord-Amerika. Hij wordt echter gedwongen om zijn zelfgemaakte paradijs te verlaten. Wanneer hij geconfronteerd wordt met de echte wereld, begint hij aan een levensreis die zijn ideeën van vrijheid en wat het betekent om een gezin op te voeden uitdaagt.

Nog daarna drinken we tuupe tegoare een pint op een mooi 2023 en een nog mooier 2024.

Laat weten of je komt via onderstaande form!

Nog daarna drinken we tuupe tegoare een pint op een mooi 2023 en een nog mooier 2024. Laat weten of je komt via onderstaande form!

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X