• Wij zijn GMF

    Guy, organisator en duizendpoot

    Via GMF de klimaat- en duurzaamheidsambities en -inspanningen van Gent continu proberen te verhogen en accelereren, YES!

GMF op de Vrijwilligersbeurs Gent 2023

11 maart 2023 om 10:00 // UFO, Sint-Pietersnieuwssstraat, 9000 Gent
  • Datum: zaterdag 11 maart 2023
  • Uur: 10:00 - 16:00 u.
  • Locatie: UFO, Sint-Pietersnieuwssstraat, 9000 Gent

Info

Zou je graag vrijwilligerswerk willen doen bij Gents MilieuFront? Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn bij ons, of bij anderen? Kom dan naar de Vrijwilligersbeurs!

Op deze gratis beurs vind je een ruim aanbod van Gentse organisaties die werken met vrijwilligers. De beurs is het ideale moment om met hen kennis te maken en een uitgebreid aanbod in vrijwilligerswerk te ontdekken! Vrijwilligers van Gents MilieuFront leggen je met plezier het reilen en zeilen uit van Gents MilieuFront, en wat jij voor GMF én het milieu in Gent kan betekenen. Tussen het babbelen en kennismaken door, kan je ook een drankje nuttigen.

Spring eens binnen op zaterdag 11 maart tussen 10u en 16u in de UFO (Universiteitsforum, Sint-Pietersnieuwsstraat)! 

Het UFO ligt naast de Vooruit en is makkelijk bereikbaar te voet, met de fiets en het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde (auto) parkings zijn de parking van het Zuid of het Sint-Pietersplein.

👉 Meer info vind je op www.vrijwilligerspunt.stad.gent/vrijwilligersbeurs

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X