• Wij zijn GMF

    An, bestuurslid, redactieraad & activiteitenwerkgroep

    Met ludieke en/of inhoudelijke acties maken we van Gent letterlijk en figuurlijk de schoonste stad ter wereld!

Groene Loper: The Seeds of Vandana Shiva

16 november 2023 om 20:00 // Sphinx cinema, Sint-Michielshelling 3, 9000 Gent
  • Datum: donderdag 16 november 2023
  • Uur: 20:00 - 21:45 u.
  • Locatie: Sphinx cinema, Sint-Michielshelling 3, 9000 Gent
  • Prijs: โ‚ฌ9 GMF-leden (reductietarief) - โ‚ฌ11 niet-leden

Info

Groene Loper: The Seeds of Vandana Shiva
verandering

Voor onze derde avond kozen we voor de ๐—ฏ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฐ๐˜‚๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฉ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ ๐—ฆ๐—ต๐—ถ๐˜ƒ๐—ฎ, รฉรฉn van Indiaโ€™s bekendste activistes.

 

๐ป๐‘œ๐‘’ ๐‘ค๐‘’๐‘Ÿ๐‘‘ ๐‘‘๐‘’ ๐‘’๐‘–๐‘”๐‘’๐‘›๐‘ง๐‘–๐‘›๐‘›๐‘–๐‘”๐‘’ ๐‘‘๐‘œ๐‘โ„Ž๐‘ก๐‘’๐‘Ÿ ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘๐‘œ๐‘ ๐‘ค๐‘Ž๐‘โ„Ž๐‘ก๐‘’๐‘Ÿ ๐‘ข๐‘–๐‘ก ๐‘‘๐‘’ ๐ป๐‘–๐‘š๐‘Ž๐‘™๐‘Ž๐‘ฆ๐‘Ž ‘๐‘  ๐‘ค๐‘’๐‘Ÿ๐‘’๐‘™๐‘‘๐‘  ๐‘š๐‘Ž๐‘โ„Ž๐‘ก๐‘–๐‘”๐‘ ๐‘ก๐‘’ ๐‘ก๐‘’๐‘”๐‘’๐‘›๐‘ ๐‘ก๐‘Ž๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘€๐‘œ๐‘›๐‘ ๐‘Ž๐‘›๐‘ก๐‘œ? Vandana Shiva is een moderne revolutionair en voert al veertig jaar een heroรฏsche strijd voor de mensheid en de ecologisch belegerde natuurlijke systemen die ons ondersteunen. Maar ze wordt tegengewerkt door machtige multinationals die investeren in het voortzetten van hun degeneratieve maar lucratieve landbouwpraktijken. Door een van de grootste activisten van de moderne tijd in beeld te brengen, toont de documentaire de epische strijd over wie de voedselsystemen van de wereld controleert en stelt de vraag wie er zal zegevieren.

๐—ฉ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐—ฅ๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป is een VZW voor en door biologische boeren met een hart voor zaadvaste, vitale groenterassen en de eigen zaadvermeerdering hiervan. Zij gaan voor kwalitatieve biologische zaden en leggen de selectie terug in boerenhanden.

Na de documentaire ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜€๐—น๐—ถ๐—ฑ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป ๐—š๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐˜ ๐—Ÿ๐—ฎ๐—บ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜ over de documentaire en het belang van genetische diversiteit in boerengewassen. Niet te missen!
www.vitalerassen.be

Duur en jaar van release | 1u 22 min., 2021
Regisseur | Camilla Becket en Jim Becket
Taal | Engels gesproken – English spoken
Ondertitels | English – Engels
Trailer | https://www.youtube.com/watch?v=bSb585bGYmQ
Prijs | โ‚ฌ9 GMF-leden (reductietarief) – โ‚ฌ11 niet-leden
Koop nu al je ticket online via deze link.

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor โ‚ฌ5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X