• Wij zijn GMF

    Zjef, vrijwilliger redactieraad Frontaal magazine

    Alle beetjes helpen, en samen bereiken we meer.

Klimaatcafé 5 maart

5 maart 2023 om 14:30 // theater box, Pijndersstraat 16, 9000 Gent
  • Datum: zondag 5 maart 2023
  • Uur: 14:30 - 17:00 u.
  • Locatie: theater box, Pijndersstraat 16, 9000 Gent

Info

‘Ik weet niet of ik in deze wereld kinderen wil.’

‘Het landschap uit mijn jeugd bestaat niet meer en dat maakt me droevig.’

‘Het lijkt wel alsof ik de enige ben die zich zorgen maakt.’

Woede, angst, rouw, maar ook hoop, activisme en diepere verbondenheid: de klimaatcrisis en het biodiversiteitsverlies maken heel wat los.

In de media worden deze thema’s vaak ofwel technisch ofwel politiek besproken, maar voor gevoelens lijkt er weinig plaats.

Gents MilieuFront organiseert daarom samen met Act4Change en Klimaatcontact nu en dan een klimaatcafé. Dat is een kringgesprek waar je gevoel en je persoonlijke verhaal centraal staan, en waar je in contact komt met anderen. Het gesprek wordt in goede banen geleid door ervaren gespreksbegeleiders. Er zijn geen experten, er is geen advies: alles draait rond delen en ontmoeten.

De eerstvolgende bijeenkomst staat gepland voor zondag 5 maart, in Theater Box, Pijndersstraat 16. Welkom vanaf 14u, we beginnen om 14.30u en ronden af om 17u.

Omdat we het gesprek in beperkte groep voeren, vragen we om vooraf in te schrijven. De toegang is gratis, maar als je je inschrijft, rekenen we er ook echt op dat je komt.

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X