• Wij zijn GMF

    Birgit, vrijwilliger activiteitenwerkgroep

    Ik wil meehelpen om van Gent een groene plek te maken waar stad en natuur samenkomen

Repair Café met focus op fietsen en outdoorkledij

23 juni 2024 om 14:00 // De Broederij, Standaertsite 1, Ledeberg
  • Datum: zondag 23 juni 2024
  • Uur: 14:00 - 17:00 u.
  • Locatie: De Broederij, Standaertsite 1, Ledeberg
  • Prijs: Vrije bijdrage

Info

Speciaal ter ere van het Vélo-festival in Gent tussen 1 en 23 juni, organiseren wij op zondag 23 juni een Repair Café in samenwerking met Vaudé Gent, met een focus op fietsen, fietskledij en -zakken.

Vaudé Store Gent is een winkel en verdeelpunt van Vaudé, een merk van duurzame outdoorproducten. Voor dit Repair Café leveren ze met plezier de herstelstukken, patches en
kennis aan voor het herstellen van fietstassen, rugzakken en technische kledij. Onze vrijwillige herstellers, zullen repareren wat ze kunnen!

Onze fietsherstellers zijn ook van de partij om jouw fiets terug goed te doen bollen.

Veel mensen zouden hun fietsen niet moeten repareren als ze wat meer inzetten op onderhoud. Ook kledij en rugzakken blijven langer in conditie als ze goed onderhouden worden. Onderhoud is een kwestie van kennis en motivatie. Op dit Repair Café voorzien we daarom een hoekje waar je allerlei eenvoudige onderhoudstips voor fietsen, technische kledij en rugzakken kan krijgen én toepassen. Ze worden op een motiverende en enthousiasmerende manier gebracht, zodat mensen zin hebben om er ook achteraf mee aan de slag te gaan.

Bij het wachten of gewoon omdat het gezellig is, kan je ééntje drinken in de gezellige bar van De Broederij. 

Dit Repair Café is een organisatie van Gents MilieuFront vzw, samen met Vaudé Store Gent in samenwerking met de Broederij, ter gelegenheid van het Vélo-Festival!
Het Vélo-Festival is een organisatie van Stad Gent en De Fietsambassade.

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X