• Wij zijn GMF

    Benjamin, bestuurslid, handige harry

    Gelukkig zijn er ook veel mensen binnen en buiten GMF die constant aan de ecologische kar blijven trekken en op dezelfde nagel blijven kloppen.

Workshop upcycling naar lichtarmaturen door ReCreatie!

28 mei 2024 om 19:30 // GMF-kantoor, Dampoortstraat 81, 9000 GMF-kantoor
  • Datum: dinsdag 28 mei 2024
  • Uur: 19:30 - 21:30 u.
  • Locatie: GMF-kantoor, Dampoortstraat 81, 9000 GMF-kantoor
  • Prijs: gratis voor GMF-leden | €5 voor niet leden

Info

In deze workshop ga je met vrijwilliger Benjamin van ReCreatie! aan de slag met afval. Je hoorde ongetwijfeld al van ‘afval bestaat niet’… wel… De visie van Recreatie! heeft deze slogan als baseline. Benjamin wil jou warm maken voor up-cycling als way of life, die iedereen kan leren! In deze workshop focussen we ons op lichtarmaturen voor lampen.

Neem al eens een kijkje op zijn website https://hageberg.weebly.com/doe-het-zelf.html Karton, een oude tamboerijn, een oude mixer… niks is te gek om een tweede leven te geven.

Voor deze workshop gaan we aan de slag met licht afval (dat dus niet veel weegt, wat je kan meenemen en wat potentieel heeft als lichtarmatuur voor lampen). Misschien heb je wel iets staan dat klaar is voor het containerpark maar toch nog een up-cycle mogelijkheid heeft?
Breng het mee! Benjamin zal ook het één en ander meebrengen. 

Vind je je zelf gemaakte armatuur net ideaal voor in je huiskamer? Top! Doneer je die liever aan onze polyvalente ruimte? Ook goed, GMF blij!

Schrijf je in via onderstaand formulier. Tot dan!

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X