• Wij zijn GMF

    Marie, illustratrice Frontaal magazine

    Ik wou iets lokaal doen van vrijwilligerswerk voor het klimaat, dus GMF was ideaal.

Heb je een grafische opleiding of ben je graag grafisch bezig? Wil je af en toe als vrijwilliger je grafische skills voor Gents MilieuFront inzetten? Dan ben jij de grafische creativo of eindredacteur die we zoeken!

EINDREDACTEUR FRONTAAL

Hoeveel tijd? Gents MilieuFront geeft 4 keer per jaar ons ledenmagazine Frontaal uit, dat naar 3500 leden gaat (ons uithangbord bij uitstek). 4x per jaar ligt er dan één week lang vrij veel werk op de plank bij de afwerking van , de rest van het jaar weinig tot geen werk. 

Taken? We zijn specifiek naar iemand op zoek die 4x per jaar het laatste grafische puzzel en creativo-werk wil doen, met de reeds gelay-oute stukken van je grafische medevrijwilligers. Andere lay-outers van ons magazine Frontaal sturen gelay-oute pagina’s naar jou door, die jij dan bundelt en eventueel bijwerkt en corrigeert. Zo maak je de eerste versie in lay-out van ons magazine op. Vervolgens verwerk je in de week die erop volgt ook de feedback van 1/ het redactieteam en 2/ het GMF-secretariaat. Na die laatste maak je de digitale proef klaar om naar de drukker te verzenden. De eerste keren krijg je natuurlijk alle hulp en begeleiding die je nodig hebt! 

Wat biedt GMF jou? Toegang tot het Adobe-pakket (Indesign, Photoshop, Illustrator etc.), een dynamisch, tof team van vrijwilligers, de kans om je creatief wat uit te leven en ervaring op te doen in magazine-vormgeving, een belangrijke bijdrage leveren aan de missie van Gents MilieuFront.

Geïnteresseerd? Stuur ons een e-mailtje naar frontaal[at]gentsmilieufront.be of spring eens binnen!

CREATIVO

Hoeveel tijd? Dit bepaal je zelf. We zijn in het bijzonder op zoek naar iemand die af en toe een losse, kleine lay-out opdracht voor ons wil doen.

Taken? Dit kan gaan van het layouten van een jaarplan, tot het vormgeven van een beeld voor de socials. Binnen het professioneel team van GMF is er niemand gespecialiseerd in grafisch ontwerp. Af en toe hebben we dus graag ondersteuning van iemand die het klappen van de grafische zweep kent. 

Wat biedt GMF jou? Vrijwilligerswerk in een bruisende beweging, ondersteuning door personeelsploeg, zichtbaarheid van je werk, ruimte om gekke ideeën te realiseren, concrete bijdrage aan een duurzaam Gent.  

Geïnteresseerd? Stuur ons een e-mailtje naar iris[at]gentsmilieufront.be of spring eens binnen op kantoor!

 

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X