• Wij zijn GMF
    Rosalie, vrijwilliger activiteitenwerkgroep
    Enthousiaste stadsgenoten ontmoeten en samen de handen uit de mouwen steken voor een duurzamer Gent, dat geeft me energie

Belmundo 2015 - GMF blikt terug op succesvol Repair Café XL

maandag 23 maart 2015 - 08u29
Foto's: Dennis Licht

Samen met VormingPlus Gent Eeklo , Zuidelijke stationburen, ICS Gent en Werkgroep Sint-Pieters-Buiten organiseerde GMF op 22 maart een Repair Café. Deze keer ging het om een XL-editie in het kader van Belmundo 2015, een jaarlijkse reeks activiteiten rond internationale solidariteit en duurzame consumptie.

Deze keer kon je zowat de hele dag bij ons terecht met je kapotte spullen! Er waren ook kledijworkshops, een weggeefwinkeltje, je kon je fiets laten nakijken... De kinderen werden verwend met een grote knutselhoek waar onze vrijwilligers aan de slag gingen met kurk en papier. Een leuke aanwinst waren de mensen van Stoel Zoekt Lief, die allerlei creatiefs uitspookten met afgedankte stoelen. Natuurlijk hadden onze vrijwilligers Maureen en Daisy weer lekkere taarten en cakes gebakken.

Zoals gebruikelijk was geen apparaat te exotisch en geen defect te bizar voor onze herstellers! Al snel veranderden de lokalen van VormingPlus in een zoemende bijenkorf. En aan de groene dopjes in onze succesbokaal te zien, konden we opnieuw heel was mensen tevreden maken. Tot de volgende!

(Foto's: Dennis Licht)
Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid WordenX