• Wij zijn GMF

    An, bestuurslid, redactieraad & activiteitenwerkgroep

    Met ludieke en/of inhoudelijke acties maken we van Gent letterlijk en figuurlijk de schoonste stad ter wereld!

Belmundo 2015 – GMF blikt terug op succesvol Repair Café XL

23 maart 2015 at 7:29am

Samen met VormingPlus Gent Eeklo , Zuidelijke stationburen, ICS Gent en Werkgroep Sint-Pieters-Buiten organiseerde GMF op 22 maart een Repair Café. Deze keer ging het om een XL-editie in het kader van Belmundo 2015, een jaarlijkse reeks activiteiten rond internationale solidariteit en duurzame consumptie.

Deze keer kon je zowat de hele dag bij ons terecht met je kapotte spullen! Er waren ook kledijworkshops, een weggeefwinkeltje, je kon je fiets laten nakijken… De kinderen werden verwend met een grote knutselhoek waar onze vrijwilligers aan de slag gingen met kurk en papier. Een leuke aanwinst waren de mensen van Stoel Zoekt Lief, die allerlei creatiefs uitspookten met afgedankte stoelen. Natuurlijk hadden onze vrijwilligers Maureen en Daisy weer lekkere taarten en cakes gebakken.

Zoals gebruikelijk was geen apparaat te exotisch en geen defect te bizar voor onze herstellers! Al snel veranderden de lokalen van VormingPlus in een zoemende bijenkorf. En aan de groene dopjes in onze succesbokaal te zien, konden we opnieuw heel was mensen tevreden maken. Tot de volgende!

(Foto’s: Dennis Licht)

Fotogalerij

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X