• Wij zijn GMF

    Lieven, vrijwilliger beleid

    Gent mee veranderen door te denken én te doen!

Gent Zonnestad – investeer mee met GMF in zonnepanelen

27 maart 2017 at 9:14am

Onder het motto ‘Gent zonnestad’ lanceert EnerGent, samen met Gents MilieuFront en Natuurpunt Gent, in het voorjaar van 2017 een campagne voor de groepsaankoop van zonnepanelen. Als alle daken in het Gentse vol zouden liggen met deze panelen, dan zou Gent een energieopwekking van 1 TWh/jaar kunnen bereiken. Dat is een kleine energiecentrale die én groen én rendabel is.
Wil je meer weten kijk hier op de website van Gent Zonnestad
Principe

De zonnecampagne is gebaseerd op een groepsaankoop met vooraf bepaalde prijzen. Dit wil zeggen dat nu al bekend is hoeveel de zonnepanelen kosten. Dit heeft als voordeel dat wie zich nu aanmeldt, een paar weken later al zonnepanelen op zijn dak kan hebben. Hoewel de campagne pas later van start gaat, is het nu al mogelijk om zonnepanelen te bestellen (en te plaatsen) via EnerGent.

Als je zonnepanelen bij Energent kiest, steun je ook de deelnemende organisaties. Per gelegde installatie gaat €50 naar Gents MilieuFront, Natuurpunt of Energent. Je kan je keuze maken in het formulier op de website van Gent Zonnestad. Duid Gents MilieuFront aan als begunstigde. Energent neemt verder contact op met jou en zorgt voor de opvolging van jouw dossier.


Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X