• Wij zijn GMF

    Birgit, vrijwilliger activiteitenwerkgroep

    Ik wil meehelpen om van Gent een groene plek te maken waar stad en natuur samenkomen

Ledenwedstrijd: Maak een lid en win coole sh*it!

31 mei 2022 at 2:20pm

Gents MilieuFront telt vandaag bijna 3000  leden. Hoe meer leden, hoe luider de stem van GMF klinkt voor een duurzamer Gent. Heel wat Gentenaars hebben sympathie voor GMF, maar hebben de stap naar een lidmaatschap nog niet gezet.
En daarvoor hebben we jou nodig!

Overtuig tot en met 15 september jouw sympathiserende buur, beste vriendin, schoonmoeder om lid te worden van Gents MilieuFront. Je maakt kans op één van de mooie prijzen hieronder, aangeboden door Vaude Store Gent. Hoe meer leden je aanbrengt, hoe meer kans op mooie prijzen. Per aangebracht lid dat lid wordt, krijg je een tombolaticket.

Wedstrijdreglement

  • De wedstrijd loopt vanaf 1 juni tot en met 15 september.
  • Je moet lid zijn van GMF, om te kunnen deelnemen aan deze wedstrijd.
  • Enkel voor nieuwe leden die lid worden via domiciliëring, krijg je een tombolaticket.

Onze prijzenpot, met dank aan Vaudé Store Gent. 

 

2x Wizard 24+4 wandelrugzak t.w.v. € 120

De Wizard 24+4 is een multifunctionele dagrugzak van 24 liter die bij plaatsgebrek uitgebreid kan worden tot 28 liter. Zowel de ventilatie als de lengte van het rugstel kunnen naar wens afgesteld worden en een stevige heupriem houdt de rugzak steeds netjes op zijn plaats.

 

 

2x Aqua Back Single fietstas t.w.v. € 75

De Aqua Back Single is een afneembare fietstas van 24 liter die zich reeds veelvuldig heeft bewezen in de stad, op wereldreis en alles daartussen. Ze is erg robuust, 100% waterdicht en eenvoudig in gebruik!

 

 

3x Woolpower Skilled 400 merino wandelkous t.w.v. € 27 (zwart)

De Skilled 400 Classic is de meest technische wandelsok van Woolpower. Het hoge percentage merinowol zorgt voor een uitstekende zweetregulatie en samen met de nauwe pasvorm verkleint dat de kans op blaren.

 

 

Met een Nikwax-onderhoudset geef je regenkledij met een membraan het nodige onderhoud. De Tech Wash verwijdert vuil en zweetresten waardoor de jas weer beter gaat ademen. Vervolgens vormt de TX.Direct een waterafstotende laag op de jas die ervoor zorgt dat de regen steeds afparelt en niet in de stof van de regenkledij trekt.

 

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X