• Wij zijn GMF

    Benjamin, bestuurslid, handige harry

    Gelukkig zijn er ook veel mensen binnen en buiten GMF die constant aan de ecologische kar blijven trekken en op dezelfde nagel blijven kloppen.

Met GMF-korting naar de Sphinx!

18 augustus 2022 at 2:47pm

Maandag 5 september gaat Duty of Care in avant-première in de Sphinx. Duty of Care is een inspirerende documentaire van Nic Balthazar over de strijd van advocaat Roger Cox tegen Shell en andere sloebers. Het is dus eigenlijk een heldenfilm, al draagt de held hier een toga in plaats van een cape.

De Groene Amsterdammer schreef over deze film: “Zelfs voor de grootste zwartkijker is het na het zien van deze documentaire moeilijk om niet iets van hoop voor de mensheid te voelen.”

Roger Cox, een held met een cape, in dit geval een toga.

Kortom, niet te missen voor al wie begaan is met onze gezamenlijke toekomst. Op 5 september is Nic Balthazar van de partij – en wij ook!

Korting!

Zowel op 5 september als daarna betalen GMF-leden de kortingsprijs van 8 euro. Het enige wat je daarvoor moet doen is je lidkaart  – die je natuurlijk altijd op zak hebt – tonen aan de kassa (of aan de entree, als je je ticket online bestelde).

Meer lezen over de film en tickets bestellen kan op de Sphinx-website.

 

 

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X