• Wij zijn GMF

    An, bestuurslid, redactieraad & activiteitenwerkgroep

    Met ludieke en/of inhoudelijke acties maken we van Gent letterlijk en figuurlijk de schoonste stad ter wereld!

Gemeenteraad debatteert over The Loop

13 februari 2015 at 4:57pm

Tijdens de vergadering van de commissie Mobiliteit ging schepen Filip Watteeuw in discussie met Veli Yüksel, fractievoorzitter van de Gentse CD&V, die samen met N-VA in de oppositie zit. Beluister zeker dit fragment, dat duidelijk maakt hoe het stadsbestuur omgaat met The Loop >>> https://clyp.it/5fgqofzw <<<

Bij GMF begrijpen we heus wel dat een nieuwe coalitie niet zomaar alle vroegere beslissingen overboord kan gooien. Anders krijg je Amerikaanse toestanden, waar Democraten en Republikeinen elkaar na elke overwinning zoveel mogelijk vliegen afvangen. 
Wat we niet begrijpen is dat je als stadsbestuur overduidelijk slechte beslissingen van vorige coalities integraal blijft uitvoeren en er zelfs in investeert. Beslissingen die nog meer luchtvervuiling en files zullen veroorzaken.

Cosmetische opsmuk verkopen als ‘duurzame accenten’ of ‘controle zelf in handen nemen’, niemand trapt er in. Is dit dus de prijs van politieke koehandel? Een bouwproject dat niemand wil, niet de Gentenaars, niet de middenstand en waarschijnlijk schepen Watteeuw ook niet? Het zal een gepeperde rekening worden voor heel Gent. ‪#‎riptheloop‬

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X