• Milieu: een zaak voor, door...
    Sam, lid raad van bestuur GMF
    ...en met iedereen.

Gents MilieuFront publiceert vier keer per jaar haar ledenmagazine Frontaal. Daarin lees je meer over milieunieuws uit Gent en omstreken. Nieuwe trends op vlak van mobiliteit, duurzame maatschappij, activiteiten - het komt allemaal aan bod! Ook artikels over verantwoord (ver)bouwen zijn te vinden in Frontaal.

Frontaal geven we vorm in een driemaandelijkse redactieraad. Daarin evalueren we de vorige editie en bespreken we welke onderwerpen we in de volgende Frontaal brengen. Dat hangt af van de actualiteit, maar ook van de suggesties die we van onze leden of inwoners van Gent ontvangen. We bekijken hoeveel ruimte elk artikel moet krijgen en wie het best geschikt is om het te schrijven. Daarvoor hebben we een pool van vaste en losse redacteurs die gepassioneerd zijn door bepaalde thema’s.

Wil je mee doen?

De redactie van Frontaal steunt op enthousiaste vrijwilligers, die ervoor zorgen dat ons ledenmagazine inhoudelijk ijzersterk blijft. Iedereen is van harte welkom om mee te denken en te schrijven aan Frontaal. We hebben eindredacteurs die je tips en ondersteuning geven als je nog niet zo veel schrijfervaring hebt. Het belangrijkste is dat je je passie voor een bepaald thema graag wilt delen met de wereld! Wil je meewerken?
Doe dat dan via info[at]gentsmilieufront.be of kijk hier op onze vrijwilligerspagina.

Vele handen dragen een steentje bij! 

GMF steunt als vereniging op de inzet van haar vrijwilligers

Als lid van het Gents MilieuFront krijg je Frontaal gratis in de bus. Lid word je door 5 euro (of meer) op rekeningnummer BE93 0011 4993 2067 te storten of klik hier voor meer info.

Hieronder vind je links naar de laatste Frontaals:

 

FRONTAAL 2019 lente    FRONTAAL 2018 winter    FRONTAAL Herfst 2018   FRONTAAL 2018 zomer    Frontaal Lente 2018                                
Lente 2019                      Winter 2018                Herfst 2018                  Zomer 2018                  Lente 2018                                                                                       

Over de jaren heen...

Jouw steun is belangrijk!

Steun ons en help zo mee onze campagnes en acties te realiseren

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid WordenX