• Wij zijn GMF

    Lieve, activiteitenwerkgroep en boekenclub

    Samen gaan we voor beter

Een toekomstboom op jouw bedrijfsterrein? GMF helpt je!

18 maart 2022 at 11:08am

GMF trapt in 2022 een campagne van start om toekomstbomen aan te planten op privé- en bedrijventerreinen. Een toekomstboom is een alleenstaande boom die voldoende ruimte en garanties krijgt op een lang leven. Een toekomst van minstens 100 jaar onbezorgd groeien staat voorop. Naast stadstuintjes zijn er ook heel wat bedrijven met omvangrijke terreinen. GMF zal daarom in 2022 burgers en bedrijven aansporen om bomen te planten waar dat mogelijk is.

Begin 2022 plantte GMF een eerste toekomstboom op de terreinen van Upkot. . Hopelijk volgen er nog veel meer hun voorbeeld om een toekomstboom op privé- of bedrijventerrein aan te planten. Daarom lanceren we deze oproep aan alle bedrijven in en rond Gent: wil jij graag een of meer toekomstbomen op jouw terreinen aanplanten, neem contact op met GMF: dan bespreken we samen hoe we dat kunnen aanpakken! Schrijf je daarvoor in via volgend formulier. We bekijken dan samen met je bedrijf hoe we je bedrijfsterrein kunnen vergroenen.

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X