• Wij zijn GMF

    An, bestuurslid, redactieraad & activiteitenwerkgroep

    Met ludieke en/of inhoudelijke acties maken we van Gent letterlijk en figuurlijk de schoonste stad ter wereld!

GMF schenkt 30 autobestuurders taart in zone 30

29 april 2015 at 9:18am

Het stadsbestuur heeft onlangs de verkeerscampagne #Gentdaagtuit gelanceerd, met als slogan “30, en tes fieste!”. Dat gebeurde naar aanleiding van de invoer van zone 30 binnen de stadsring R40. Het is de eerste grote pijler van het nieuwe Mobiliteitsplan die realiteit wordt. Zo’n grote en algemene gedragsverandering kan best een beetje hulp gebruiken, dus daagt het stadsbestuur de Gentenaars uit om zelf mee te werken aan een verkeersveilige stad.

Op de campagnewebsite kan je een filmpje posten waarin je uitlegt welke ’tegenprestatie’ je gaat leveren om autobestuurders te overtuigen zich aan de zone 30 te houden. Ook GMF doet mee! Wij zullen ons opstellen waar het nieuwe mobiele meetpunt ingezet wordt. De eerste dertig automobilisten die zich aan de snelheidsbeperkingen houden, krijgen van ons een lekker én home made taartje. Als dàt geen reden is om je voet van het gaspedaal te halen!

GMF-medewerkers Stefaan, Steven en stagiaire Amber geven meer uitleg in het onderstaande filmpje. Post je eigen initiatief hier: http://www.gentdaagtuit.be/#gentdaagtuit

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X