• Wij zijn GMF

    Sabine, doener

    zot doen en af en toe actievoeren voor 't milieu

Wij zeggen samen met Gentse handelaars en verenigingen JA! aan het nieuwe Mobiliteitsplan

26 november 2015 at 8:22am

Samen met de Fietsersbond en verschillende andere Gentse verenigingen en handelaars lanceren we vandaag de campagne Wij Zeggen JA! als publieke steun voor het nieuwe Mobiliteitsplan.

In het najaar van 2015 ontstond er vanuit sommige bewoners en handelaars commotie over mogelijke negatieve effecten van het komende Mobiliteitsplan

We vinden dat bij de discussies over specifieke mobiliteitsingrepen te vaak de stem aan bod komt van de mensen die tegen de plannen zijn. Maar heel wat mensen vinden het Mobiliteitsplan wèl een stap vooruit. Daarom lanceert een grote groep van organisaties en handelaars op initiatief van het Gents MilieuFront en de Fietsersbond een positieve campagne. 

Het plan zoals het nu voorligt is zeker niet perfect. We vinden het wel een ferme stap vooruit om de leefbaarheid en de veiligheid te verbeteren, want zoals het nu is kan het niet verder. Daarom willen we dat het stadsbestuur er alles aan doet om het plan uit te voeren. Dit Mobiliteitsplan is een noodzakelijke stap in de evolutie naar een autoluwe stad. Daarom zeggen we JA! aan het nieuwe Mobiliteitsplan. Jouw Gentse vereniging of handelszaak ook? Ga dan snel naar onze campagnewebsite en wordt mede-ondertekenaar! Als particulier kan je raamaffiches bestellen of rechtstreeks downloaden. Wij zeggen JA! #komaanGent #GentzegtJA

Ga naar de campagnewebsite

Huidige lijst van ondertekenaars

Waar kan ik een affiche ophalen?

Lees in onze platformtekst waarom Gent het nieuwe Mobiliteitsplan nodig heeft

wijzeggenja klein

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X