• Wij zijn GMF

    Guy, organisator en duizendpoot

    Via GMF de klimaat- en duurzaamheidsambities en -inspanningen van Gent continu proberen te verhogen en accelereren, YES!

GMF scoort in alle media

28 februari 2015 at 11:52am

De persactie van GMF op 27 februari 2015 rond The Loop was een schot in de roos!

Onze actie staat als hoofdartikel in de regiosectie bij De Standaard, Het Nieuwsblad, De Gentenaar, Het Laatste Nieuws en De Morgen. De Gentenaar besteedt ook een column aan The Loop.
Het Laatste Nieuws neemt ook een kaderstuk op over onze crowdfundactie.
Verder is onze actie ook te zien op AVS en Kanaal Z.

We roepen ook alle tegenstanders van dit outletcenter op om ons te steunen in onze crowdfundactie tegen The Loop. Je kan nog blijven storten op onze crowdfund pagina.

GMF is samen met Stad Deinze en Unizo ook in beroep gegaan tegen de bouwvergunning van de parking bij de Raad voor Vergunningsbetwistingen. We vragen aan de Raad om de vergunning te vernietigen.

We hebben de stad ook in gebreke gesteld omdat we vinden dat de stad als toezichthoudende overheid moet optreden om de bouw van de parking tegen te houden, want GMF vindt dat de vergunning voor de parking niet rechtsgeldig is.

Het is alleszins nu al duidelijk dat Gent is wakker geschoten.

GMF blijft alleszins campagne voeren onder naam Rip The Loop. We bekijken ook volgende weken welke stappen we verder zetten in de campagne of juridische procedure om dit onding tegen te houden of fundamenteel te wijzigen.

 

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X