• Wij zijn GMF

    Judith, nalezer Frontaal

    Ik moet wel iets doen, want ik wil later tegen mijn dochter kunnen zeggen: ‘Ik heb écht mijn best gedaan om het voor jou iets aangenamer te maken.

Geveltuinbrigade rukt voor de tweede keer uit

22 mei 2017 at 7:10am

Gents MilieuFront heeft op 21 mei voor de tweede keer geveltuintjes aangeplant. De aanplant van de geveltuintjes kaderen in de voorbereiding van ons project Geveltuinbrigade. En het was een goede test. Vijf tuintjes aangelegd, prachtige weer en tevreden eigenaars van een vers geveltuintje!

Met de geveltuinbrigade willen we op simpel verzoek geveltuinen aanleggen. Meer over ons projectvoorstel vind je hier. De voorbereiding en het projectvoorstel kadert in de projectoproep burgerbudget’ van de stad Gent 

Onze geveltuinbrigade bestaat naast vluchtelingen (mensen van Refu Interim) en mensen van Gents MilieuFront uit: een bakfiets gevuld met werkmateriaal, compost, planten, klimhulp en veel goesting. 

Het projectgeveltuinbrigade is nu ingediend bij de stad. We legden als test al eens twee geveltuinen aan. Maar nu is het wachten op de beoordelingsperiode van de stad. Najaar 2017 wordt er over de projecten beslist. 

Onderstaand vind je foto’s van onze eerste testsessie van de geveltuinbrigade. 

 
 

  

 

Fotogalerij

Print

Zonder Gentenaars geen GMF!

Samen maken we van Gent een stad van de toekomst. Word lid voor €5 per jaar en krijg er ons tijdschrift Frontaal bovenop.

Lid Worden X